Severinu napustili advokati!

Autor:

Zabava

29.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić je ostala bez pravnih zastupnika jer joj je advokatska kancelarija "Budimir & Meter" otkazala punomoćje.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Severina je ostala dužna veliki novac ovoj poznatoj zagrebačkoj advokatskoj kancelariji, zbog čega su branioci odlučili da prekinu saradnju sa njom.

Zagrebački advokati zaziru od Seve jer znaju da je nemarna kada je plaćanje u pitanju

- Severina nije plaćala ugovorne obaveze mesecima. Uprkos tome što su joj iz advokatske kancelarije više puta progledali kroz prste, Kojićeva je probila sve razumne rokove plaćanja usluga, pa joj je javljeno da više ne računa na pravnu pomoć. Iako je pokušala po ko zna koji put da uveri da će izmiriti sve dugove, advokati su odlučili da definitivno prekinu svaku saradnju sa njom - počinje priču dobro obavešteni izvor i ističe da je Severina očajna jer je u nezavidnoj situaciji nakon što je ostala bez advokata.

Foto: e-stock/KOBRA
Severina Kojić

- Seve više niko neće da zastupa jer svi zagrebački advokati znaju da je nemarna kada je plaćanje u pitanju. Iako je počela da se raspituje za novog branioca, primetila je da mnogi zaziru od nje, zbog čega ju je uhvatila panika. Budući da učestvuje u nekoliko ozbiljnih predmeta, pitanje je da li će naći dobrog advokata koji će pristati da je zastupa - ističe naš sagovornik i podseća da su pevačici advokati otkazali punomoćje i pre nešto više od četiri godine.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Severina Kojić

- Poznata zagrebačka advokatska kancelarija Jadranke Sloković je bila primorana da otkaže Severini punomoćje 2014. godine, takođe zbog neizmirivanja dugova. Kojićka je i tada pokušala da se izvuče uveravajući da će platiti sve zaostale nadoknade, a sada je pokazala da se nije opametila i da je samo nastavila da bude nemarna - zaključio je izvor.

Podsećamo, advokatska kancelarija "Budimir & Meter" je dospela u žižu javnosti u Hrvatskoj nakon što su pokrenuli spor protiv crkve, za, kako su tamošnji mediji pisali, najveću proneveru u istoriji zemlje. U pitanju su navodne pronevere u kojoj su crkveni velikodostojnici oštetili državu za gotovo 50 miliona evra. Tokom četiri godine suđenja sud je doneo odluku da Budimiru bude isplaćeno vrtoglavih 151.200 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading