Bekvalčeva: Vranješ nije muškarac, on je slabić!

Autor: A. Đ.

Zabava

29.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Nataša Bekvalac ne može da sakrije bes kada je reč o porno-skandalu koji je zadesio njenu koleginicu Jelenu Karleušu.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera official
Nataša Bekvalac

Naime, Nataša za Srpski telegraf otkriva da fudbaler Ognjen Vranješ nije muškarac i da se pravi džentlmeni tako ne ponašaju. Novosadska Barbika saoseća sa Jelenom i ne može da veruje da je muškarac u stanju da na takav način ponizi jednu ženu i majku.

Nataša: Ognjen nije mogao da prihvati Jelenino odbijanje

- Kada sam videla sve one slike, bila sam besna i zgrožena. Taj nazovifudbaler nije muškarac, on je jedan običan slabić! Ognjen je nemoćan muškarac, to se i vidi po ovom njegovom postupku. Očigledno da ga je Jelena odbila i, pošto nije mogao to da prihvati, rešio je da joj se osveti na najgori mogući način. Nije razmišljao o posledicama, da ta žena kod kuće ima dve ćerke, koje sigurno sve ovo teško preživljavaju. Samo se nadam da će Jeca iz svega ovoga izaći još jača i da će ovaj užasan događaj samo učvrstiti njen brak - rekla je Bekvalčeva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍♂️

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Jan 8, 2019 at 7:41am PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

29.01.2019 19:42

A da li su i neverne žene slabići ili nešto drugo?

privredna grana

30.01.2019 22:08

sex turizam