Je*ao vas Šumadinac: Marija Šerifović isprozivala novopečenog pevača!

Autor:

Zabava

28.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Zoran Šumadinac pažnju javnosti privukao je pesmom "Autotjun", ali i svojim krajnje neobičnim plesom, ponašanjem i načinom života. Međutim, dok je nekima simpatičan, druge nervira, a jedna od onih kojima je već preko glave Zokija i pomame koja na interentu vlada za njim je Marija Šerifović.

RepublikaFoto: instagram.com/serifovic
Smeta joj Šumadinac...

Naime, pevačica je na svom Tviter nalogu oposovala Šumadinca, a tada je i na njen račun stiglo nekoliko sočnih uvreda.

- Je*ao vas Zoran Šumadinac, sve koliko vas ima - napisala je pop pevačica aludirajući na masovno šerovanje njegove pesme na društvenim mrežama.

Međutim, ubrzo je ušla u verbalni sukob sa jednim korisnikom Tvitera koji je očigledno pokušao da iznervira Šerifovićku.

Šerifovićku nervira pesma "Autotjun", koja ima preko pet miliona pregleda

RepublikaFoto: instagram.com/zoran_sumadinac
Zoran Šumadinac...

- Dečko, smiri se - napisao joj je neko čiji je profil na Tviteru, kako se da zaključiti, tek otvoren, međutim, Marija mu je odgovorila u svom stilu:

- Dečko mirniji biti ne može - napisala je pevačica, uprkos tome što je poruka koju je dobila očigledno bila provokacija.

Ostaje nepoznanica da li je Marija u Šumadincu videla konkurenciju jer je ovaj novopečeni pevač za manje od mesec dana, otkad je objavio pesmu "Autotjun", prikupio nešto manje od pet miliona pregleda na Jutjubu. Inače, Šumadinac je za Srpski telegraf izjavio da je hit numeru objavio u skladu sa horoskopom.

- Pesma je bila gotova u martu, a budući da se bavim astrologijom, odlučio sam da je izbacim u pogodno vreme po mojoj natalnoj karti - rekao je Zoki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading