Ovo je znak da je Duška baš briga za aferu?! Tošić se ovako provodi u Kini!

Autor:

Zabava

26.01.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić odlučio je da ostane potpuno nem na brujanja medija, kako srpskih, tako i kineskih, na aferu njegove supruge Jelene Karleuše sa Ognjenom Vranješem. I dok su svi očekivali da od Jelene zatraži raszvod, Tošić je uredno sa suprugom i ćerkama proslavio rođendan, a danas se prvi put i oglasio iz Kine.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Da li su zaista prevazišli krizu...? Jelena i Duško

Duško je, naime, objavio fotografiju na kojoj sedi u jednom klubu i uživa dok je iza njega bend.

Foto: instagram.com/duskotosic
Duško u provodu...

Pre ove objave, fudbaler je okačio i slike grada u kom igra fudbal i očigledno uživa. Da li je ovim hteo da pokaže da ga afera koja trese medijsku scenu u Srbiji i regionu uopšte ne dotiče, kao i da on uživa u životu, nije poznato. Jedno što jeste je da je on odlučio da ne odaje utisak prevarenog muškarca. 

Foto: instagram.com/duskotosic
Tošić uživa daleko od Srbije...

Podsećanja radi, afera čiji su glavni akteri Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ započela je na Božić kada se pojavila informacija da je pop divi suprug pronašao prepisku s fudbalerom i oduzeo telefon. A nekoliko dana kasnije, sve je eskaliralo i fotografijama koje je Vranješ objavio na svom profilu na instagramu, ali i dao medijima  na kojima se Karleuša samozadovoljava. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading