Toše Proeski bi danas napunio 38 godina, a kada budete videli kako njegov grob sada izgleda naježićete se!

Autor: alo.rs

Zabava

25.01.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan rođen je poznati pevač Toše Proeski koji je tragično preminuo 2007. godine u saobraćajnoj nesreći.

RepublikaFoto: facebook.com/Tose Proeski
Toše Proeski

Poznati pevač Toše Proeski je rođen na današnji dan 1981. godine. Danas bi ovaj muzičar napunio 38 godina, ali e prerano izugbio život u saobraćajnoj nesreći.

Ljubav prema onome što je ostavio za sobom je neprestana. Njegova muzika je i dalje cenjena, a talenat je neosporan. U znak sećanja na njega, na današnji dan fanovi, ali i članovi porodice su izašli na njegov grob.

Tošetova rođaka je objavila fotografiju sa groba na kojoj se vidi da na mestu gde je sahranjen Toše i dalje nema spomenika već samo stoji krst i deset i po godina nakon pogibije što je god mnogih izazvalo tugu i bes. Ni posle toliko godina, i pored brojnih obećanja makedonskih vlasti, jednog od najvećih pevača na ovim prostorima kao da su mnogi zaboravili.

Toše je život izgubio 16. oktobra 2007. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Hrvatskoj. Sa njim u kolima je tada bila i njegova menadžerka Ljiljana Petrović. Od tada se njen život u potpunosti promenio. Povukla se potpuno iz javnosti i nema nameru da ikada više dođe u kontakt sa estradom. Na snimku ispod POGLEDAJTE kako izgleda njegov grob. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading