Popović obavio ozbiljan razgovor sa Karleušom: Prevazići ćeš sve ovo, posao ne sme da trpi!

Autor:

Zabava

25.01.2019

11:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto je pretrpela veliki stres kada su se pojavile gole fotografije na kojima se ona navodno nalazi, Saša Popović je bio zabrinut da li će Jelena Karleuša podneti kako treba snimanje prve emisije "Zvezde Granda" nakon skandala, te je obavio jedan razgovor sa njom!

RepublikaFoto: Promo foto / ST/V. LUKIĆ
Jelena Karleuša i Saša Popović

- Popović nije bio siguran da li će Jelena uspeti da da svoj maksimum. On ju je zato pre početka emisije pitao kako je, bodrio je da ona može sve te neprijatnosti da prevaziđe jer je profesionalac i da posao ne sme da trpi zbog svega toga - kaže izvor za beogradske medije.

Ono što su svi primetili tokom snimanja jeste da je JK prema kandidatima bila ona stara, stroga i bez dlake na jeziku, ali kako je snimanje odmicalo, psihički je padala.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

- Prvih sedam kandidata na snimanju prošlo je kao boso po trnju, ali je Karleuša nakon toga posustala, pa je Marija Šerifović pokušavala da je pokrije i nadomesti njenu energiju do kraja emisije. Ona je u jednom trenutku prišla jednom svom kandidatu na sceni i zagrlila ga - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading