Duško hteo da skine ženu i ovom kolegi, on mu odbrusio: Ostavi mi ženu na miru, ne ponašaj se kao napaljeni klinac!

Autor: Alo.rs, Republika.rs

Zabava

24.01.2019

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kako su u javnost izašle slike na kojima se navodno nalazi Jelena Karleuša, svi pričaju samo o tome, a polako se pojavljuju i informacije da ni Duško Tošić nije bio veran svojoj ženi!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Duško Tošić

Naime, nije Duško sedeo skrštenih ruku već je, kako tvrdi dobro obavešten izvor“, pre nešto manje od godinu dana na sve načine pokušavao da osvoji manekenku Jovanu Švonju, ženu fudbalera i kolege Filipa Đorđevića.

Kako izvor blizak Đorđevićima tvrdi, sve je počelo porukom na Instagramu, koju je Tošić uputio zauzetoj manekenki, ne sluteći da će ga ona iskulirati.

- Otkada znam Jovanu, gotovo da ne postoji fudbaler koji joj se nije udvarao i koji joj nije prišao. Ipak, kada se udala za Filipa, promenila se potpuno i ni na jedan način nije bila dostupna udvaračima. Osim što je nju brak promenio, Filip važi sa sportistu koji ima odličan odnos sa svim kolegama i upravo zbog toga bilo je neverovatno da je Duško odlučio da pošalje poruku njegovoj ženi - priča izvor i navodi da je već po prvoj poruci bilo jasno da se Duško i te kako zagrejao.

RepublikaFoto: instagram.com/callmelolita
Jovana Švonja i Filip Đorđević

- Jovanin Instagram profil prati skoro trista hiljada ljudi i ona retko kada otvara poruke koje joj stižu, pa je i poruku od Duška videla tek posle nekoliko dana. Prosledio joj je snimak koji je skinuo sa njenog storija i na kojem ona igra u bikiniju i napisao da skoro nije video ništa lepše. Jovana nije mogla da veruje šta vidi i nekoliko puta ušla je na njegov profil kako bi proverila da nije lažan. Onda je odlučila da kaže mužu za poruku - kaže izvor i dalje otkriva da je Tošić, nakon što ga je manekenka iskulirala, postao još napadniji.

- Iako Filip odlično zna kako funkcionišu fudbaleri, nije mu bilo pravo što je Duško pokušao da se nabacuje njegovoj ženi. Pogotovo što on to nijednom kolegi nikada ne bi uradio. Jednostavno, nije takav. Ipak, iskulirao je, sve dok Tošić nije preduzeo veće korake da bi osvojio Jovanu. Preko zajedničkih poznanika nabavio je njen broj i nekoliko dana pisao poruke, ne želeći da se predstavi, da bi Jovana na kraju posumnjala da se radi o Dušku i blokirala taj broj. Pisao joj je da je prelepa i da danima razmišlja o njoj, kao i da će uraditi sve da se vide nasamo. Ipak, Jovana poruke nije prijavila Filipu jer nije bila sto odsto sigurna da su od Tošića, pa je na tome ostalo - navodi izvor i ističe da je problem nastao kada je Duško preko zajedničkih prijatelja pokušao da sazna kada će Švonja biti u Srbiji u porodičnom domu, kako bi joj poslao poklon.

 - Filip i Jovana zanemarili su Duškove poteze i sve bi se to završilo tako kako je i počelo da Duško preko Jovanine dobre prijateljice nije pokušao da sazna kada će se ona vratiti u Srbiju, kako bi imao prostora da joj konačno priđe. Jovanina drugarica je od reči do reči prenela Švonji šta je Duško pitao i tu je već bilo jasno da je vrag odneo šalu i da nimalo ne poštuje ni nju ni njenog muža. To ju je baš iznerviralo, pa je razgovarala sa Filipom. Objasnila mu je da ne želi da gradskim krugovima krene priča da nešto ima s njegovim kolegom i da je van svake pameti da se Duško tako raspituje kod njihovih zajedničkih prijatelja - objašnjava izvor, koji kaže da je Đorđević uzeo stvar u svoje ruke i upozorio kolegu da prestane sa bezobraznim ponašanjem.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić

- Filip je odmah pozvao Tošića. Prvo što mu je rekao je: „Kolega, vidim slažeš se sa mnom da mi je žena prelepa!“i krenuo sarkastično da ga podbada zbog udvaranja. Zatim je uozbiljio priču i zamolio ga da mu ženu ostavi na miru i da se ne ponaša kao napaljeni klinac. Objasnio mu je da tako nešto on njemu nikada ne bi uradio, kao i da smatra da nije zaslužio toliko nepoštovanje. U prvi mah, Tošić mu se pravdao i govorio da je pogrešno čuo i da se ne radi o njemu, ali je Filip bio izričit i objasnio je Dušku da će ukoliko se glupiranje koje je pokazao nastavi, imati velikih problema. Od tog trenutka Duško se više nikada nije javio Jovani i situacija je rešena - zaključuje izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vera

25.01.2019 08:32

Pokušaj da se Duško i JK izjednače u neverstvu.

Radojko

25.01.2019 13:25

@Vera - Jevtin pokušaj da se Duško ocrni a da se JK opere.