Mili: Nova pesma će nadmašiti "Marihuanu"!

Autor: D. Lukić

Zabava

24.01.2019

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon neverovatnog uspeha pesme "Marihuana", koju je objavio domaći bend Miligram u saradnji sa pevačicom Jelenom Karleušom, a koja je ceo region podigla na noge za samo nekoliko dana, ova grupa uskoro pušta novu pesmu pod nazivom "Plaćam parama".

RepublikaFoto: youtube.com/MILIGRAM
Miligram

Po šaljivim tizerima koje je Miligram nedavno objavio za ovaj novi hit u najavi, publika već sada može da nasluti da ovu najaktuelniju temu na svetu obrađuje na totalno originalan i nesvakidašnji način.

Kako saznajemo iz krugova bliskih našoj najvećoj muzičkoj atrakciji, pesma je u novom modernom pravcu koji je originalan i svojstven samo Miligramu.

Aleksandar: Siguran sam da će pesma "Plaćam parama" da oduševi kako mlađe tako i starije generacije

- Siguran sam da će pesma da oduševi kako mlađe tako i starije generacije ljudi koji nas vole i koji nas slušaju. Do aprila će izaći sedam pesama. Mislim da je ideja za ovaj singl vrlo neobična, a stilski smo želeli da ukažemo na to kakva je muzika potrebna Balkanu i šta je to što treba da negujemo na našim prostorima. I sam jedva čekam da singl ugleda svetlost dana. Moj tim i ja smo obećali da će "Marihuana" da napravi spektakl čim bude objavljena, pa nismo izneverili publiku, a pošto to kažemo i sada, svakako da ćemo ispuniti obećanje - rekao je Aleksandar Milić Mili za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial
Aleksandar Milić Mili

Premijera ovog singla najavljena je za ponedeljak, 28. januar, u 21 čas na oficijalnom Jutjub kanalu Miligrama, a publika već sada sa nestrpljenjem očekuje da pesma ugleda svetlost dana. Nastavak albuma "Miligram 5" već sada pretenduje da bude jedan od najviše kotiranih na domaćoj sceni. Sudeći po tome da je prvi singl "Marihuana" već izazvao pravu pometnju, nema sumnje da će i novi singl "Plaćam parama" da bude još jedno osveženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

25.01.2019 09:33

Marihuana je za drogu dobra reklama. A loša pesma.

Radojko

25.01.2019 13:26

Mrzim marihuanu i njenu reklamu.