Pavlovićka u provodu sa crnogorskim fudbalerom: Milica pevala Jovetiću na uvce!

Autor: D. L.

Zabava

25.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović (27) i crnogorski fudbaler Stevan Jovetić (29) provodili su se u sredu uveče u jednom popularnom prestoničkom restoranu, a atraktivna brineta je sportisti zapevala na uvce!

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Milica Pavlović

Naime, Pavlovićeva je fudbaleru koji trenutno igra za Monako sve vreme pevala uz osmeh, a kasnije, kad se smestila tik do njega za sto gde se Jovetić provodio sa društvom, snimci na kojima se Milica i Stevan zajedno provode brzo su krenuli da se šire internetom.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lady_jeja
Milica Pavlović i  Stevan Jovetić

Pavlovićka se trudila da Stevanu ispuni svaku muzičku želju

Fudbaler nije sklanjao pogleda sa Pavlovićke, dok se ona trudila da mu ispuni svaku muzičku želju, pa je izgledalo kao da je među njima brzo proradila hemija, s obzirom na to da su im se energije odlično poklopile.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lady_jeja
Milica Pavlović i Stevan Jovetić

Podsetimo, jedna od Miličinih želja za 2019. godinu jeste i ta da se konačno zaljubi, a sudeći po tome kako joj je počela nova godina, nema sumnje da će joj se to uskoro i dogoditi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading