Bilo joj je teško da krije nesreću od Lorene: Ana Sević priznala da njemu duguje zahvalnost!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

24.01.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić krajem oktobra prošle godine doživeo je saobraćajnu nezgodu o kojoj njegova ćerkica Lorena (4) ništa nije saznala budući da je njena majka Ana Sević sve uspela da sakrije od nje.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Bilo joj je teško... Ana Sević

Sevićeva je tek sada otkrila koliko joj je bilo teško da od Lorene krije istinu o tome šta se Darku dogodilo, kao i kakao je podnosila pritisak javnosti:

Foto: E-stock/D. Stanojević
Sakrila istinu od ćerke...

- Mnogo je teško... Zaista je mnogo teško. Neko ko doživi tako nešto zna kako je to, s tim što kad takvu stvar, stravičnu, spojiš sa javnošću koja je stravična, onda je zaista mnogo teško sve to izbalansirati - istakla je Sevićeva koja je otkrila kako je sve sakrila od malene Lorene:

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Nekada srećna porodica... Ana i Darko sa ćerkom Lorenom

- Srećom, Lorena je još mala da bi neke stvari mogla da vidi, da pročita i da čuje, ali treba zaista puno snage i pozitivne energije, velika podrška moje porodice... Danijelova, koja je zaista nemerljiva i do neba sam zahvalna svima na tome - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading