Republika vam poklanja kate za "Music awards ceremony 2018"!

Autor: Sponzorisani tekst

Zabava

24.01.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste spremni za najveći muzički spektakl ikada viđen u ovom delu Evrope? Možete li da zamislite svoje omiljene muzičke zvezde iz regiona na jednom mestu i na jednom događaju, organizovanom po najvišim svetskim produkcijskim standardima? A kao šlag na tortu - da i vi budete među njima, jer portal Republika.rs deli 5 x 2 karte za ovaj spektakl, koji je na programu 29. januara 2019. u Štark areni u Beogradu!

Foto: Promo foto

Sve što je potrebno da uradite je pošaljete svoje ime i prezime, broj telefona i mesto odakle ste na mail marketing@srpskitelegraf.rs - petoro najbržih čitalaca dobiće po dve karte za ovaj muzički hepening koji počinje u 19 časova! One koji budu imali najviše sreće direktno ćemo obavestiti o vremenu i mestu na kojem će moći da preuzmu svoje nagrade.

Foto: Promo foto

MUSIC AWARDS CEREMONY (MAC) POWERED BY HUAWEI u organizaciji i produkciji Skymusic-a, okupiće najpopularnije izvođače iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, na dodeli prvih regionalnih muzičkih priznanja.

Pred početak prenosa, 200 VIP GOSTIJU prošetaće CRVENIM TEPIHOM, a ceremoniju će uživo pratiti 15.000 POSETILACA Štark Arene.

Publika će uživati u svečanoj dodeli više od 30 PRIZNANJA, kao i u EKSKLUZIVNIM NASTUPIMA ZVEZDA osmišljenim i režiranim samo za MAC

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading