MILIGRAM PLAĆA PARAMA!

Autor:

Zabava

24.01.2019

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon neverovatnog uspeha Miligram numere "Marihuana" koja je ceo region podigla na noge Miligram pusta novu ludnicu od pesme pod nazivom "Plaćam parama".

RepublikaFoto: youtube.com/MILIGRAM
Aleksandar Milić Mili...

Po šaljivim  tizerima koje je Miligram pustio za ovaj novi  hit mozemo naslutiti da ovu najaktuelniju temu na svetu obrađuje na totalno originalan i nesvakidašnji način.

Kako saznajemo iz krugova bliskih našoj najvećoj muzičkoj atrakciji pesma je u novom modenom pravcu koji je originalan i svojstven samo Miligramu.

RepublikaFoto: instagram.com/miligramofficial
Mili...

Premijera ovog dela se očekuje u ponedeljak 28.01.u 21h na youtube kanalu Miligram tv. Ne propustite da pogledate nastavak Miligram 5 albuma za koji se uveliko predviđa da ce biti najvažniji muzički događaj u 2019 godini.

Sudeći po početku odnosno duetu sa Jelenom Karleušom i Surrealom na pesmi "Marihuana" tektonsi poremećaj na našoj muzičkoj sceni je gotovo zagarantovan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

24.01.2019 13:11

"Marihuana" je vrlo loša reklama za drogu.