Popović profitirao posle Karleušinog skandala: Uvode se nova pravila u emisiji "Zvezde Granda"!

Autor:

Zabava

23.01.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Grand produkcije Saša Popović nije želeo da priča o skandalu čiji je glavni akter Jelena Karleuša, već se fokusirao na drugu temu, vezanu za nova pravila u takmičenju "Zvezde Granda"!

Foto: printscreen/youtube.com/Zvezde Granda
Saša Popović i Jelena Karleuša

Naime, Karleuša se iz Kine vratila u nedelju zbog nastavka snimanja "Zvezda Granda", gde je ona jedan od članova žirija.  

- Nikad bolje emisije koje smo snimili nego ove sad. Emisije su fantastične, bolje od svih do sada snimljenih. I što je najvažnije, žiri se usaglasio sa novim pravilima koji su do sada ubedljivo najinteresantnija - rekao je Saša Popović za beogradske medije, a onda poručio da se svi u žiriju vole! 

Podsetimo, Jelena se u nedelju vratila iz Kine, gde je bila kod supruga Duška Tošića kako bi sa njim proslavila 34. rođendan, a i pokušala da ga ubedi da joj je cela afera sa eksplicitnim fotografijama nameštena. Karleuša je već u ponedeljak bila na snimanju, kada su je dovezli do samog ulaza u studio i nije želela da daje izjave. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading