Skandal! Đole Đogani izneo sve o finansijskom stanju svog brata Gagija!

Autor: Alo.rs

Zabava

23.01.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đole Đogani, koji je po svojoj muzičkoj karijeri poznat i po tome što je stric Lune Đogani, nedavno je objavio pesmu "Rijaliti". On je u toj pesmi opevao učećše članova svoje porodice u rijalitijima.

RepublikaFoto: youtube.com/ Djogani
Đole Đogani...

Njegovom bratu Gagiju, Luninom ocu to se nije dopalo i prokomentarisao je da je Đole na ružan način iskoristio ime njegove ćerke. Đole kaže da između njega i brata ne postoji zla krv i da on nije imao ništa loše na umu.

- Gagi se bio naljutio, rekao je to što je rekao. Ja Lunino ime nisam spomenuo u pesmi, a pesma je šaljivog karaktera - rekao je Đole i dodao da je izgladio odnose sa bratom, često se čuju, a Luni želi najbolje.

Đole se nadovezao i na Gagijevu lošu finansijsku situaciju o kojoj je bilo reči.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sa Gagijem izgladio odnose...

- Ranije sam mu pomagao, ali u poslednje dve godine sam radi i zarađuje. Izvukao se iz neke priče i problema koje je imao. Tako da je sam stao na noge i dobro je - rekao je Đole.

Kija Kockar mu je kaže slatka i bila bi mnogo bolja u poslu ukoliko bi radila više na svom pevanju, a duet sa njom bi snimio u sledećem slučaju.

- Mlađa je, ako bude želela, ja sam tu. Ja nju ne poznajem i nju ne bih prvi put pitao. Bilo bi možda zanimljivo. Već vidim komentare "Đole snima duet sa Kijom da bi poludela armija Luninih fanova - rekao je denser na kraju.

Da li će dueta zaista biti? Ostaje da vidimo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žika

23.01.2019 14:41

Neka snime. Zašto da ne?

Boki

23.01.2019 16:44

Đole Đogani pomagao Gagiju. Hranio kuče da ga ujeda.