Duško Tošić u rođendanskom intervjuu o Jeleni: Obavićemo razgovor i rešićemo stvari!

Autor:

Zabava

20.01.2019

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša danima je na svim naslovnim stranicama štampanih izdanja i neprestana vest na portalima koji pišu o njenoj, navodnoj, aferi sa fudbalerom Ognjenom Vranješem. Naime, Vranješ koji je objavio njene, navodne, fotografije doveo je pop divu u veoma nezgodan položaj.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jači od skandala... Jelena i Duško

Jelena je, posle skadnala otputovala u Kinu gde je sa suprugom Duškom Tošićem proslavila njegov rođendan. I dok svi čekaju Duškovu reakciju na skandal u kom je glavni akter njegova supruga, Tošić je pre više od 10 godina dao intervju na dan svog rođendana i u njemu otkrio da zamera supruzi Jeleni Karleuši što je govorila o svojim bivšim vezama.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Malo je brzopleta... Jelena

Tošić, inače tada igrač Verdera i srpski reprezentativac, ovako je govorio:

- Kritkovao sam je, Jelena je malo brza na rečima. Obavićemo razgovor i rešićemo stvari jer ne može tako brzopleto da pominje neke stvari koje su se dogodile pre osam godina. Ne želim da pominje nijednog muškarca dok je sa mnom! To su ozbiljne stvari koje nose posledice. Sve to je nepotrebno u ovom trenutku jer smo se verili. Ta priča objavljena je u tabloidima pre osam godina i ne treba moja verenica da priča o tome. Jelena se izletela. Nadam se da je svesna da je pogrešila!- izjavio je tada Tošić

A na pitanje šta je poželeo za rođendan, on je kratko odgovorio:

- Ako kažem neće se ostvariti - izjavio on tada.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Kritikovao suprugu... Duško

U ovom intervjuu Duško je komentarisao i kako se oseća povodom činjenice da Jelenu i njega porede sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom:

- Od početka sam rekao da mi takvo poređenje smeta. Prihvatio sam to, ali mi nije kompliment i ne utiče na moju karijeru. Jelena je to prihvatila, jer je zbog njene profesije njoj to normalno. Atraktivan smo par, ali osim posla kojim se bavimo nemamo ništa zajedničko.

Podsećanja radi, skandal o navodnoj svađi Jelene Karleuše i Duška Tošića krenuo je početkom 2019-e, a sve je počelo zbog poruka koje je, kako se navodilo, pevačica razmenjivala sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Duško joj je, kako se pisalo, zaplenio moblini telefon kada je pronašao poruke. Par je demantovao ove navode i ne sluteći kakav ih pakao tek čeka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading