Karleuša čestitala Dušku rođendan, pa odmah izmenila ono što je napisala!

Autor:

Zabava

19.01.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je svom mužu Dušku Tošiću čestitala rođendan posle svega što se desilo, ali je ipak promenila jednu stvar.

RepublikaFoto: facebook.com/Jelena Karleuša
Duško i Jelena...

Pevačica i fudbaler pozirali su sa ćerkama, kao i sami, a ona je objavila fotografije na Instagramu. Ipak, umesto natpisa: "Slavljenik", ona je dodala i emotikone srce i torte, koji prethodno nije stavila u opis.

Foto: instagram.com/karleusastar
Karleuša izmenila objavu...

Podsetimo, ljubav između pevačice i bosanskog fudbalera bila je toliko jaka da je ona želela da mu rodi i dete. Prema porukama koje su razmenjivali, a u koje smo imali uvid, Jelena je u jednom trenutku njihove veze posumnjala da je trudna, ali bila je lažna uzbuna. Njih dvoje su dugo krili vezu, ali je Jeleni muž našao prepisku s Vranješom i sve otkrio.

Foto: instagram.com/karleusastar
Prvobitna objava...

Ubrzo su u javnosti isplivale Karleušine porno-fotografije koje je slala ljubavniku, kao i poruke u kojima mu je do detalja objašnjavala šta voli da joj radi tokom seksa. Potom je Kareluša otišla kod Duška u Kinu kako bi popravila bračne odnose.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/instragram.com/ognjen_vranjes

Jelena i Ognjen...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading