Ćerka Suzane Mančić se razvela od 20 godina starijeg bogataša!

Autor:

Zabava

18.01.2019

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Suzane Mančić, Teodora Kunić razvela se od bogatog Amerikanca, za koga se udala prošle godine u martu, pišu beogradski mediji!

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Suzana Mančić

Razlog za krah bračne zajednice, jesu nepremostive razlike u karakteru između njih dvoje i sve češće nesuglasice koje su imali u poslednjih šest meseci. Ovu odluku Suzanina naslednica donela je pre tri meseca i odmah je to saopštila majci.

- Suzani je bilo krivo kada je od ćerke čula za razvod, ali se, naravno, nije protivila tome. Donekle, ona je bila i svesna da će brak između njih dvoje teško opstati, jer je taj čovek 20 godina stariji od Teodore. Suzanina ćerka će najverovatnije ostati u Americi, nema nameru da se vraća u Srbiju - rekao je izvor, blizak voditeljki.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/teodorakunic
Teodora Kunić sa bivšim suprugom...

Mančićeva nije želela da komentariše.

- Nemam vremena, zdravo - poručila je ona.

Podsetimo, Teodora i njen sad već bivši suprug venčali su se pre deset meseci u Las Vegasa. Za njihovu intimnu ceremoniju nije znala čak ni Suzana, koja se nakon nekoliko dana oglasila i potvrdila srećne vesti.

- Eto, udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao. Sada sam zvanično tašta - rekla je tada Mančićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading