Vranješ leti iz kluba: Zbog objavljivanja Karleušinih fotki, Belgijanci ga teraju!

Autor: Blic.rs

Zabava

17.01.2019

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misleći da će naneti pop divi Jeleni Karleuši veliku štetu kada objavi fotografije na kojima je naga dok se samozadovoljava u razgovoru s njim putem video poziva, Ognjen Vranješ zaboravio je da može i sebi da naškodi.

RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes/ST/D. LUKIĆ
Ko drugome jamu kopa... Vranješ i Karleuša

Skandal neviđenih razmera koji je prouzrokovao Vranješ, uzdrmao je i atmosferu u klubu "Anderleht" za koji igra. 

Napravio sebi problem... Ognjen Vranješ

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak sa Vranješom i saopštiti mu da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba, kao i da će morati da potraži novi klub do 31. januara, do kada traje zimski prelazni rok.

Bosanski fudbaler trenutno ne prisustvuje treninzima zbog, kako je generalni direktor Anderlehta Mihael Veršueren rekao, zdravstvenih problema uzrokovanih lošom krvnom slikom.

On je, kako se navodi, otkrio i da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi afere čiji je Vranješ glavni akter i da će se oglasiti i doneti odluku kada budu imali celu sliku i sve informacije.

Vranješ je prošlog leta prešao u Anderleht za 3,2 miliona evra, a u centru skandala našao se na početku ove godine kada je Duško Tošić Jeleni Karleuši oduzeo telefon u kom je pronašao dopisivanja sa njim. Usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading