I Jala Brat stao uz Karleušu, pa poručio Vranješu gde će završiti?!

Autor:

Zabava

16.01.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da su baš sve javne ličnosti stale uz Jelenu Karleušu pa čak i njeni najveći neprijatelji, od trenutka kada je Ognjen Vranješ objavio fotografije na kojima je pop diva potpuno naga dok se samozadovoljava tokom njihovog video poziva.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Skandal neviđenih razmera... Vranješ i Karleuša

Među onima koji su podržali Jelenu, a bili su joj neprijatelji je i Kristina Kija Kockar koja je stala na Karleušinu stranu, a ono što nikako nije bilo očekivano jeste da pevačicu podrži jedan popularni reper Džala Brat.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/jalabrat
Da li je ovim podržao Karleušu...? Džala Brat

Naime, Džala je na svom profilu na instagrmu objavio nešto što ukazuje na to da je poruka namenjena fudbaleru Ognjenu Vranješu:

- Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom "Vratniku" - objavio je Džala.

Foto: instagram.com/jalabrat
Poslao zanimljivu poruku... Džala brat

Da li je ovo "golub mira" koji je Džala poslao Karleuši poručivši Vranješu da će završiti u fudbalskom klubu iz Sarajeva ili je samo slučajnost nije poznato. U svakom slučaju, prevelika je koincidencija da Džala baš u ovom trenutku šalje poruku vezanu za nižerazredni fudbalski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading