Estrada slavila sa hitmejkerom i pevačicom!

Autor:

Zabava

16.01.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Steva Simeunović i njegova supruga Zorana obeležili godišnjicu braka, pa promovisali nove pesme!

RepublikaFoto: Promo foto
Sima Simeunović sa suprugom Zoranom...

Tačno godinu dana prošlo je otkako su kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović i mlada pevačica Zorana Simeunović sklopili brak, pa su tim povodom u ponedeljak uveče promovisali i njene nove pesme. Steva i Zorana su okupili brojne kolege i predstavnike medija u beogradskom restoranu „Lipov lad“, a gosti su im poželeli mnogo zajedničkih godišnjica, ali i hitova.

Simeunović, koji je autor nekih od najvećih domaćih hitova kao što su "Bela Ciganka", "Sama i nervozna" i "Za nas kasno je", bio je ponosan na svoju izabranicu, koja je mikrofon potom prepustila Jovanu Mihaljici i Ivani Šašić. Zabava je potrajala do sitnih sati, a slavlje su pesmom uveličali i Slavko Banjac i Emir Habibović, koji su na uvce zapevali raspoloženoj Zlati Petrović. A prilike za novo slavlje biće već na jesen, kada će Zorana Simeunović objaviti album.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading