Tošićevoj majci loše: U Duškovom rodnom mestu svi bruje o Karleušinim porno fotkama!

Autor: Republika

Zabava

15.01.2019

22:34

Fotografije i informacije koje su se juče pojavile u javnosti, a vezane za aferu Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa nisu slomile samo pevačicu. Naime, Jelenin suprug Duško Tošić, deluje kao da je odlučio da supruzi sve oprosti, ali to ne menja činjencu da se članovi njegove porodice i on veoma loše osećaju.

e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Duško Tošić

Zbog svega što se izdešavalo i celokupnog skadanala, Duškovoj majci Nikoleti je narušeno zdravstveno stanje.

ST/D. KADIĆ
Sahrana Duškovog oca...

- U porodici Tošić trenutno je vanredno stanje. Duškova majka Nikoleta ne izlazi iz kuće, a juče su joj se u domu pridružili ćerka Kata i zet Saša - tvrde komšije koje dodaju da su joj oni sada najveća podrška.

Porodica Tošić koja živi u Orlovatu nije bila raspoložena da daje izjave za medije, a komšije koje su izašle iz kuće rekle su da su svi pod stresom zbog svega što se događa.

- Čitav dan se trese i nije joj dobro. Zatvorila se i ne želi da izlazi napolje. Ne želi da daje nikakve izjave - rekao je komšija koji živi prekoputa kuće u kojoj je Duško Tošić nekada živeo, a u kojoj danas boravi njegova majka.

Inače, meštani ovog sela upućeni su u to šta se proteklih dana događa, ali smatraju da je to Duškova i Jelenina privatna stvar i da ne bi bilo primereno da oni to komentarišu.

Podsećanja radi, Dušku Tošiću nedavno je preminuo otac, a sada je njegova supruga u središtu skandala. 

Komentari (0)

Loading