Veljko plakao na Arkanovom grobu!

Autor:

Zabava

16.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je pre tačno 19 godina, a porodica Ražnatović je juče u jutarnjim časovima, kao i svake godine, izašla na njegov grob i održala pomen.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Porodica tragično nastradalog komandanta i najbliži prijatelji okupili su se na mestu Arkanovog večnog počinka, a emocije nije mogao da savlada njegov naslednik Veljko, koji je zaplakao kada je zapalio sveću svome ocu.

Naime, Ražnatovići su oko 11 časova došli na Novo groblje, a veći deo poslova koji se tiču običaja i protokola na pomenu je preuzeo Arkanov sin Veljko. Iako se trudio da prikrije bol, Veljko je pustio suzu čim se približio grobnom mestu i zapalio sveću, a potom je isto uradila i Anastasija, posle čega je usledilo grupno izgovaranje molitve. Na grobu se pojavila i Veljkova verenica Bogdana Rodić, koja je pružila podršku i ljubav porodici Ražnatović u danu koji je njima najteži u životu. Okupljena porodica i prijatelji prekrili su mesto Željkovog večnog počinka vencima od belog cveća.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Veljko zaplakao na očevom grobu...

Pomenu su prisustvovali samo porodica Ražnatović, najbliža familija i prijatelji

Ceca je bez puno šminke došla sa šeširom na glavi i stavila je naočare kako bi prikrila tugu koja je preplavila njeno lice. Folk diva nije se odvajala od grobnog mesta sve do završetka opela, nakon čega je popričala sa okupljenima, dok je njena majka Mira poslužila piće, koje je potom poređala pored grobnog mesta.

Ražnatovići se nisu predugo zadržali na pomenu s obzirom na to da je bilo vrlo hladno, pa su nakon opela krenuli kući.

Pomenu su prisustvovali najbliži članovi porodice Ražnatović, njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović, sin Veljko, ćerka Anastasija, kao i Veljkova verenica Bogdana Rodić, pevačicini roditelji Mira Veličković i Slobodan Veličković i sestra Lidija Ocokoljić.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Teško mu je... Veljko

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u holu nekadašnjeg gradskog hotela "Interkontinental". Atentatori su ga pogodili sa tri hica u glavu, a tom prilikom su ubijeni i Arkanovi telohranitelji Milenko Mandić Manda i Dragan Garić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading