Oglasio se Ognjenov klub: Vranješu poljuljano zdravlje!

Autor:

Zabava

16.01.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ u potpunom je životnom rastrojstvu i haosu nakon skandala koji je izazvao objavljivanjem golih fotografija Jelene Karleuše.

RepublikaFoto: Instagram.com
Ognjen i Jelena...

Za porno-aferu se čulo i u Belgiji, gde su čelnici Anderlehta potpuno šokirani informacijama koje su došle do njih. Generalni direktor kluba čije boje Ognjen brani Mihael Veršueren rekao je da nemaju sve informacije i da će posle toga klub doneti naredne odluke po pitanju defanzivca.

- I ja sam pročitao isto što i vi. Još istražujemo koliko je to tačno i kako ćemo da reagujemo, ali za sada ne mogu da kažem ništa jer još nemamo sve informacije - rekao je generalni direktor Anderlehta, koji je objasnio i da se Vranješ razboleo i da mu je loša krvna slika, te da zbog toga ne dolazi na treninge.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/ognjen_vranjes
Ognjen Vranješ, pogoršalo mu se zdravstveno stanje...

- Bio je zaista veoma bolestan. Imao je lošu krvnu sliku i videćemo kako će biti posle. Očekujem uskoro vesti od klupskog doktora i trenera kada će Vranješ ponovo biti u pogonu - rekao je Veršueren.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading