Karleuša stigla u Kinu, otkriveno u kakvim je odnosima s Duškom!

Autor: Republika

Zabava

15.01.2019

19:09

Pevačica Jelena Karleuša pod ogromnim je pritiskom od kada je fudbaler Ognjen Vranješ objavio njene fotografije na svom profilu na instagramu. A mnogi su se pitali kako će to komentarisati njen suprug Duško Tošić.

instagram.com/karleusastar
Izgladili sve... Jelena i Duško

Tošić je odmah po objavljivanju fotografija dao izjavu u kojoj je naglasio da neće doći do razvoda između Jelene i njega:

ST/V. LUKIĆ
Neće rasturiti porodicu... Duško Tošić

- Šta da kažem, bićemo još jači, a go*na neka kenjaju - kratko je rekao Tošić.

A Jelena se odmah uputila u kinu odakle se sada i oglasila. Pevačica je objavila fotogrfaiju na kojoj su njen suprug Duško i njihove ćerke Atina i Nika kako šetaju gradom.

instagram.com/karleusastar
Sa suprugom i ćerkama... Duško Tošić

Podsetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pevačica je poruke, kako se pisalo, razmenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplenio mobilni telefon.

Ubrzo pošto je par demantovao navode o razvodu, internetom su krenule da kolaju sporne fotografije Jelene Karleuše, koja putem Fejstajma vodi vrele razgovore Ognjenom.

JK je istakla da je u pitanju fotošop i da iza šokantnog materijala ne stoji samo jedna osoba, pa dodala da će svi pravno odgovarati. Vranješ je, pak, istakao: "nit sam fan, nit paćenik nit psihopata kako ona želi da me predstavi, pre će to biti ona, i to sam spreman da dokažem da za sve sto kažem imam dokaze. Nisam nikoga nit jurio nit prisiljavao, sve je bilo dobrovoljno uz obostrano zadovoljstvo". JK je spremna da se lavovski bori do kraja, a u tome ima i ogromnu podršku supruga, kao i brojnih kolega.

Komentari (0)

Loading