Pojavile se nove fotografije polnog organa Ognjena Vranješa, a evo koliki mu je u erekciji! (FOTO +18)

Autor:

Zabava

15.01.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je u toku jučerašnjeg dana, u naletu besa, objavila fotografiju polnog organa Ognjena Vranješa i nazvala ga mikroku*čićem. Međutim, sada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je, navodno, fudbalerov ponos dok je u erekciji i koji je znatno veći od onog na slici koju je obelodanila Karleuša.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Nadmetanje u veličini polnih organa... Karleuša i Vranješ

- Poslala mi jedna koleginica sliku mikrokur*ića Vranješa - napisala je Jelena u opisu fotografije koju je objavila ne otkriviši ime pevačice koja joj je poslala sliku. 

Foto: twitter.com/karleusastar
Karleušina fotografija koju je dobila od koleginice...

Iako je Jelena istakla da je Vranješev polni organ ispod porseka, mnogi muškarci su ipak stali u fudbalerovu odbranu naglašavajući da to baš i nije istina. Naime, mnogi tvrde da je Vranješev penis sasvim prosečan. 

Foto: Prntscrin
Tvrde da je ipak ovo Vranješev penis...
Foto: Prntscrin
Ipak ima veliki....

S druge strane, na najnovijim fotografijama na kojima je, navodno, ponovo Ognjenov polni organ, on deluje znatno veće dok je u erekciji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading