Nova prepiska Jelene i Ognjena: Pogledajte kako ga diva moli!

Autor:

Zabava

15.01.2019

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je fudbaler Ognjen Vranješ objavio gole fotografije pevačice Jelene Karleuše, diva na sve načine pokušava da se odbrani na svojim društvenim mrežama!

RepublikaFoto: Instagram.com
Jelena Karleuša

Naime, pevačica je objavila prepisku sa Vranješom na kojoj se vidi da je molila fudbalera da demantuje ono što je izgovorio. I pored toga, pevačica je u znak osvete javno objavila i Ognjenov broj mobilnog telefona.

- Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namerno ostavljam- napisala je Jelena na svom Fejsbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelka

15.01.2019 11:44

Ako Vranjes laze, zasto Jelena tek sada prica o tome? Zasto nije sa njim prekinula bilo kakvu komunikaciju i sve prijavila policiji i Dusku? Sada, kada je Vranjes sve obelodanio, ona i dalje pada, pokazujuci njihove poruke koje su itekako evidentne kao sto su evidentne i slike. Ako te iste slike nije slala i svom suprugu, postavlja se pitanje, za koga se slikala?

Bošković milan

16.01.2019 12:47

Au bre ko dasu izmislili vanzemaljca . Ovo prelazi sve mere pa njihova je stvar .