Karleuša jezivo zapretila Vranješu: Bedni crve, šizofrena budalo muškarac će te silovati!

Autor:

Zabava

14.01.2019

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša, nakon eksplicitnih fotografija koje je objavio Ognjen Vranješ žestoko mu se obratila i zapretila.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Besna... Karleuša
RepublikaFoto: instagram.com/ognjen_vranjes
Zapretila mu Karleuša... Vranješ

- Svim medijima za Ognjena Vranješa:" Ti crve mali nećeš fudbal zaigrati više nikad nigde. Ni u jednom klubu niti za reprezentaciju! U Bosni znaju da si šizofrena budaletina i nikome ne trebaš! Svi te preziru jer si fašističko rasističko govno! Ti crve bolesni možeš da montiraš slike i snimke i šta god ti padne na pamet, možeš da rodiš snimak kako ti golom guzicom sedim na njušci, možeš da smisliš šta god hoćeš- ne možeš mi ugroziti ni brak ni porodicu, a tako si silno crve to želeo! Žalim tvoju ženu i tvoje dete, crve! Ali kako si ti naudio mojoj porodici, tako će se sad svo zlo vratiti tvojoj! Bežite! Iselite se crve! Brzo!!!!
Sve ovo što si uradio da bi me kaznio što nisam želela da budem sa tobom-džabe ti je! Po cenu mog života, po cenu da se razvedem, a neću, po cenu da mi prete smrću-ti crve mali možeš samo da me sanjaš! Džabe si mi slao slike tvog mikro kurčIća koje sam brisala, džabe si mi slao poklone, ruže, džabe si mi pretio i ucenjivao da ćeš me razapeti, džabe si pretio da ćeš se zbog mene ubiti-ti crve meni ne možeš ništa! - pisala je Karleuša, koja se zatim osvrnula na svog supruga.

- Duško Tošić je za tebe, crve mali neko kome ti nisi ni do kolena! Ni kao fudbaler, niti ste ista vrsta! Ti si crvić i pičkica željna slave koju nikad nećeš imati a on je muškarčina i ljudina! Ljudina! Smejemo ti se sad zajedno crve! Smeju ti se svi!!!! Smeju ti se sve pevačice, a ima ih mnogo, koje opsedaš porukama i slikama! Paćeniku! Moj savet ti je da se ubiješ odmah! Odmah! Jer će te jebati prvi muškarac koji naleti na tebe! Jebaće te jer si mučenik koji je udario na majku dvoje dece i ženu, onako kako to nijedan muškarac nikada ne bi! Samo gnjide kao što si ti! Jebem li ti zlo seme devijantno! Ti si završio svoje- napisala je Jelena.

 

Podsećanja radi, Ognjen je objavio fotogrfaije Jelene Karleuše dok sa njom vodi video poziv gde se jasno vidi da je ona naga i da masturbira.

Foto: Prntscrin
Šok fotke

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale

14.01.2019 21:29

Joj opajdaro jedna, pa sama si priznala da si dobijala slike mikro......, da ste non stop bili u šemi, sad sve svali na njega jer te izvrnuo ruglu! I ne smeju se njemu nego se gade na tebe jer si pljunula na rodjenu decu!!! A muž ti je ljudina jer je prihvatio rogove!