Snežana Đurišić: Moj sin je loš, ali to samo ja smem da kažem!

Autor:

Zabava

15.01.2019

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Snežana Ðurišić (59) gostovala je u nedelju uveče u specijalnoj emisiji "Glamura", pa je otvorila dušu i progovorila o svom sinu Marku Gvozdenoviću i otkrila da samo ona sme da govori o tome koliko je on loš!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Snežana Đurišić

Naime, pevačica je objasnila da izbegava u javnosti da govori o svom nasledniku, ali se ipak nakratko dotakla teme i rekla da svesna činjenice da će on snositi posledice za svoje nepromišljene postupke.

- Moj sin je poročan i ja sa njim sigurno neću preko medija razgovarati o problemima koje ima. Ono što mogu da kažem jeste da je on dosta zgrešio, napravio grešku, ili kako god. Tako da shodno tome snosi svu odgovornost, kao svi ljudi u ovoj državi, i mislim da je to dovoljno za ljude koje zanima kako je moj sin i one koji se o njemu raspituju. Može se svakako reći da moj sin nije dobar, ali to mogu samo ja da kažem, kao njegova majka. Ako neko drugi za moje dete kaže bilo šta loše, ja ću naravno odreagovati - rekla je pevačica. Đurišićka je potom objasnila da njen naslednik Marko nije jedina osoba na svetu koja je pala pod uticaj raznih poroka, pa je posavetovala sve roditelje da vode računa o tome šta im deca rade i da ih vaspitavaju na vreme.

Foto: facebook..com
Marko Gvozdenović

Marko nije jedini čovek na svetu koji je poročan i koji je alkoholičar. Ne treba sada dodatno da mu se baca so na ranu, rekla je pevačica

- Da li je moj sin jedini čovek na ovom svetu koji je napravio grešku, koji je poročan, koji je alkoholičar ili šta već? Nije, naravno da nije. Dovoljno je valjda to za jednog roditelja. Ne treba sada da mu se dodatno baca so na ranu na način na koji to ponekad rade mediji. Poručujem svim roditeljima: pazite na svoju decu, ovo su luda vremena. Brzo se živi, ide se trbuhom za kruhom i mislim da nam u toj nekoj gužvi i trčanju neke stvari promaknu. Mada ja tvrdim da svako ima svoju sudbinu i da nosi svoj krst. Možete da se trudite, ali ono ide kako ide - objasnila je Snežana.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Svesna svega što se tiče njenog sina...

Snežana: Poručujem svim roditeljima: pazite na svoju decu, ovo su luda vremena

RepublikaFoto: instagram.colm/snezana.djurisic_
Snežana sa aktuelnim emotivnim partnerom...

Da podsetimo, kao bomba je odjeknula vest da je pevačicin sin Marko Gvozdenović uhapšen zbog sumnje da je počinio veći broj krađa, pa je saslušan u beogradskoj policiji. Danima se pisalo i o tome da je Gvozdenović pobegao sa klinike za odvikavanje od alkoholizma i otišao kod kuma u Crnu Goru. Marko je iz Bolnice "Dr Slavoljub Bakalović", koja se nalazi u Vršcu, samoinicijativno izašao posle mesec dana i pokušaja da reši problem sa alkoholom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stoja

15.01.2019 10:40

I ako je los majka treba da mu pomaze da ne gladuje i ne spava u parku.