Evo šta su Karleuša i Duško rekli o razvodu!

Autor:

Zabava

14.01.2019

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eksplicitne fotografije, ali i video snimak iz Atine na kojem su Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, ljuljaju temelje srpske estrade!

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Nedavno su negirali probleme: Duško Tošić i Jelena Karleuša

Iako je i ranije bilo govorkanja da su pevačica i fudbaler, kolega njenog supruga Duška Tošića, imali aferu, sada više nema rumorenja i sumnji - Ognjen Vranješ je objavljivanjem snimaka, oglasivši se uz to na društvenim mrežama, potvrdio ono što su ranije bile glasine.

 

 

A pre samo nedelju dana Jelena Karleuša i Tošić su se takođe oglasili na društvenim mrežama, ućutkujući zlonamernike koji su sve glasnije pričali o njihovom razvodu. Jelena je tada na svom Instagram profilu napisala:

- Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji. Srećan Božić svima koji slave...

 

 

Reakcija nije izostala ni od njenog supruga Duška, koji je pak na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa Jelenom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom na kojoj se vidi da su srećna porodica. U opisu fotografije, fudbaler je stavio srca i tako svima "zapušio usta".

Kad ono...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading