Hoće li uspeti da prohoda? Darko Lazić neće moći da nastavi život bez pomoći fizioterapeuta!

Autor:

Zabava

13.01.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker će narednih godinu dana imati terapije kako bi ponovo hodao normalno, kao pre saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine.

RepublikaFoto: e-stock agency
Noge ga izdaju... Darko Lazić...

Bez obzira na to što pevačev oporavak drastično ide nabolje, rehabilitacija će morati da se produži jer on još uvek ne može lepo da se oslanja na noge.

- Darko je božićne praznike proveo kod kuće u Brestaču, ali lečenje u banji Selters kod Mladenovca mora da se nastavi dalje. Nekoliko dana nije imao terapije, koje će mu u narednom periodu biti pojačane. Srećom pa se on svega pridržava i odlično sarađuje s lekarima. Sluša njihove savete kojih se striktno pridržava, ali zbog operacije kuka biće mu potrebno duže vremena da prohoda. Za sada se kreće u invalidskim kolicima, a pokušao je i da se oslanja na štake.

RepublikaFoto: Promo foto
Očekuje ga duga borba...

- To mu definitivno ide teže jer ne može da izdrži ni minut u stojećem položaju. Ume da sam ustane iz kolica i nekoliko sekundi stoji, ali to je sve. Upravo zbog toga će mu fizioterapeut biti neophodan predstojećih meseci da bi se potpuno oporavio - otkriva izvor i dodaje da je Lazić nije pravio problem zbog toga što će njegovo lečenje potrajati:

- On je spreman da se bori i ide do kraja. Saznanje da će opet postati tata dalo mu je volju i snagu. Ne pomišlja ni da se vrati pevanju dok se potpuno ne oporavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading