Nabacila osmeh i krenula u akciju: Ana Kokić prvi put u javnosti nakon vesti o razvodu!

Autor: alo.rs

Zabava

12.01.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen rešili su da se razvedu!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Kokić

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao I do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju - pisalo je u saopštenju.

Foto: printscreen/instagram.com/anakokicmusic
Ana Kokić

Prvi put posle razvoda Ana Kokić je nastupala u Mladenovcu, gde je publiku uspela da razgali kako glasom tako i stasom. Pevačica je odabrala crveno odelo, a bujni dekolte bio je u prvom planu.

S druge strane, kako se nadavno pročulo da vaterpolista već neko vreme ne nosi burmu, mnogi su pokušavali da vide da li je pevačica još uvek nosi ili je ipak odlučila sada da je skine.

Ipak, pesmom je svim pristunima uspela da u potpunosti skrene pažnju i baci brigu na veselje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading