Marina sa suprugom došla na onkologiju!

Autor: D. L.

Zabava

12.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitmejkerka Marina Tucaković posetila je u petak Institut za onkologiju i radiologiju kako bi prekontrolisala zdravstveno stanje nakon što je sredinom prošle godine operisala tumor na dojci.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa

Ona je na pregled otišla sama, dok je suprug Aleksandar Radulović Futa nešto kasnije ušao u prostorije instituta kako bi je sačekao da završi sa pregledom.

Marina se sa Futom odmah posle pregleda vidno raspoložena odvezla kući

- Marina je došla na kontrolu na Institut za onkologiju i radiologiju sa svojim suprugom Futom, koji ju je u hodniku sve vreme strpljivo čekao da završi kontrolu. Nakon 40 minuta provedenih sa lekarima Tucakovićka je mirno išetala iz zgrade, pa je Futa pritrčao i držao je pod ruku kako se slučajno ne bi okliznula i pala. Oni su se potom odmah uputili ka svom autu i odvezli kući, a sudeći po izrazu lica koji je hitmejkerka imala po izlasku iz bolnice, nema sumnje da je zadovoljna rezultatima pregleda - priča naš izvor koji se zatekao ispred bolnice.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marina Tucaković

Inače, Marina je nedavno za medije otkrila da uveliko sprema pesme za nekoliko pevačica jer sada, dok je u procesu oporavka od operacije, ima vremena napretek. Ona je usput objasnila i da joj nedostaje estrada, te i da se nada da će se što pre vratiti u sedlo i krenuti da radi punom parom.

- Normalno je da mi nedostaje estrada. To je meni u krvi i to je moj život. Ali, tako je kako je. Nekada pauza dobro dođe. Trenutno imam vremena napretek, tako da imam i šta da radim. Pripremam nešto novo za Anu Nikolić, pa za Jelenu Karleušu, Cecu Ražnatović. Život teče dalje, sa mnom ili bez mene, a ljudi moraju da rade - rekla je Marina nedavno za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading