Skandal: Vranješ preti Karleuši da će objaviti njene gole fotografije!

Autor: Blic.rs

Zabava

11.01.2019

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici Jeleni Karleuši preti još jedan skandal ukoliko bude pominjala bosanskog fudbalera Ognjena Vranješa jer, kako fudbaler priča prijateljima, on ima najnovije oružje za nju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ljubavni torugao...

Kako se saznaje od izvora bliskog fudbaleru zbog skandala koji je isplivao u javnost, a tiče se njegove prepiske sa pevačicom Ognjen je rešen da ukoliko ga Jelena Karleuša bude pominjala u javnosti u negativnom kontekstu on će se "braniti" kompromitujućim fotografijama koje navodno poseduje, a koje njoj neće nimalo ići u prilog.

Kako su pre nekoliko dana pisali mediji Jelena se već svom suprugu pravdala rečima da je Vranješ "psihopata koji je proganja" kako bi opravdala to što je od njega dobila 1001 ružu.

Podsetimo, do skandala koji je isplivao u javnost došlo je kada je fudbaler Duško Tošić, pevačicin muž uzeo njen mobilni telefon i u njemu pronašao prepisku sa fudbalerom Anderlehta.

Posle ovog skandala Tošić je pozvao Ognjena da se sretnu oči u oči kako bi rešili problem, što je ovaj ignorisao. Tada mu je Duško uputio preteću poruku da neće smeti da izađe na ulicu jer će ga prebiti, na šta je Vranješ odgovorio najcrnjim psovkama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading