(FOTO) Sve pršti od luksuza: Ovako izgleda vila u kojoj će živeti Jovana i Željko!

Autor: Svet.rs

Zabava

11.01.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako žive u luksuznom kompleksu, Jovani i Željku Joksimoviću je postalo tesno sa troje dece, sele u kuću koju su kupili od Ivane Mišković i Gorana Karića.

RepublikaFoto: informer
Vila u kojoj će živeti Željko i Jovana...
RepublikaFoto: Republika.rs
Selidba je u toku...Jovana i Željko

Oni su navodno za ovu vilu na Dedinju izdvojili čak 2,5 miliona evra, a za isti je izvor otkrio šta će sve Joksimovićima biti na raspolaganju kada se usele, što će se desiti do kraja meseca jer je renoviranje skoro završeno.

- Kuća je ogromna i sve je urađeno baš onako kako su oni želeli, nameštaj je stigao i sve je spremno za useljenje. Kosta, Srna i Ana će imati svoje sobe, a takođe i Mina, Željkova ćerka iz prvog braka.

RepublikaFoto: informer
Budući dom Joksimovića, sve pršti od luksuza...

Postoji i soba za dadilju, i ne zna se da li je kuća lepša iznutra ili spolja. Jovana je najviše oduševljena ogromnim dvorištem jer će deca nesmetano moći da se igraju i uživaju, a budući da je tu i veliki bazen, nema sumnje da će klinci uživati - otkrio je izvor za Svet.

RepublikaFoto: informer
Jedna od soba luksuzne vile u kojoj će živeti Jovana i Željko...

Inače, ova prelepa vila je korišćena za snimanje nekih kadrova u seriji "Ubice mog oca", gde je bila dom porodice Despotović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading