Bolesna majka joj je ovo teško podnela: Jelena Karleuša otvoreno o pisanjima da se razvodi od Duška!

Autor: Informer

Zabava

11.01.2019

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva Jelena Karleuša proteklih dana našla se na udaru medija koji su objavili da je imala žestoku svađu sa suprugom Duškom Tošićem, koji joj je navodno pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješem.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena sa majkom Divnom...

Jelena se u nekoliko navrata oglasila na svom profilu na tviteru, oštro demantujući ove natpise, a sada je otkrila kolika joj je šteta nanesena ovim pisanjima:

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela - rekla je Jelena koja je opisala svoj odnos sa suprugom Duškom Tošićem:

Foto: instagram.com/karleusastar
Demantovala sva pisanja da ima probleme u braku... Jelena i Duško

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - naglasila je pop diva koja trenutno sa majkom Divnom boravi u Turskoj. 

Foto: instagram.com/karleusastaarr
Uskoro predstavlja "Lajk"...Karleuša

Karleuša će se uskoro vratiti u Srbiju, budući da je najavila svoj nastup na dodeli nagrada "MAC" gde će predstaviti novu pesmu, a o pisanjima da ima probleme u braku, kako je istakla, više neće govoriti:

- Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu "Lajk". Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju - zaključila je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading