Više ne veruje u brak i porodicu? Ana Kokić progovorila o Rađenu i razvodu!

Autor:

Zabava

10.01.2019

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić godinama se nosila sa problemima u braku, ali i sa suprugom Nikolom Rađenom koji je prolazio kroz teške životne periode. Njih dvoje su se razveli na Božić, posle 10 godina braka, i to priznali za javnost, a pevačica se nije oglašavala sve do sada kada je otkrila šta misli o svom bivšem suprugu:

RepublikaFoto: instagram.com
Dani sreće... Ana i Nikola

- Želim mu samo dobro. Više je dosadna ta priča, i ta priča kao brak, porodica. Priča je ispričana 100 puta - rekla je pevačica za Ekskluzivno. 

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official
Ana Kokić

Podsetimo, ona je ranije u jednom intervjuu izjavila o čemu najviše brine. 

- Nikada ne bi volela da sebe dovede u  situaciju da ugrožava svoj život. Volela bih i da je samo malo bolje razume kada nisam raspoložena - rekla je pevačica za "Žensku tv". 

Ona je navela da se sa tugom nosi veoma teško: 

- Moram da otugujem, inače me to razdire iznutra - rekla je ona tom prilikom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

10.01.2019 17:11

Živeli odvojeno, kao da su razvedeni. A ona traži neko razumevanje kad joj muž dođe na nekoliko dana. Treba čuvati brak zbog sebe i zbog dece. Deca STRAŠNO TEŠKO PREŽIVLJAVAJU RAZVOD. Ja imam 70 godina ali i danas me boli razvod mojih roditelja. Razvode se sebičnjaci koji misle samo na sebe.