Cobi i Luksoni: Novi Miligram grmi!

Zabava

16.08.2017

06:00 >> 05:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bend Miligram uveliko radi na pripremanju novog albuma, a podršku u stvaranju numera pružili su im i popularni reperi Cobi i Luksoni.

Foto: Promo foto
Miligram

Naime, Mili je po uzoru na stranog repera Kanje Vesta okupio mlade snage Cobija i Luksonija u mondenskom letovalištu u Turskoj gde se uveliko priprema novi album "Miligram".

- Cobi i Luksoni su poznati kao najznačajniji rep aranžeri i producenti na našim prostorima. Ova saradnja je prava bomba u muzičkim krugovima jer se do sada pokazalo da je Mili jedini ko može da stvori novi muzički pravac koji ima u sebi i umetnosti i komercijalni efekat. Upravo to je on do sada uradio i sa Cecom Ražnatović i Miligramom. Većina vremena se provodi za kompjuterima, ali se menjaju lokacije: sa plaže se ide na brod, pa u vilu sa poslugom. Radi se i po mraku i po danu, tako da svaka pesma ima drugačije okruženje. To ovu trojicu magova silno zabavlja i rezultati su fantastični. "Miligram 5" će obilovati predivnim melodijama, novim bitovima i zvukom u svetskoj produkciji, što će muzičku lestvicu kod nas podići visoko - otkrio je izvor blizak kompozitoru za Srpski telegraf.

Foto: Privatna arhiva
Mili sa Cobijem i Luksonijem

- Novi Miligram grmi - kratko su poručili reperi, o~čgledno prezadovoljni ostvarenom saradnjom.

Album popularnog benda izlazi na jesen, a kako deluje, nestrpljiva publika, kao i uvek, biće prezadovoljna pesmama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading