Ljubavnica otkrila detalje prevare: Imala sam se*s sa Rađenom, odličan je u krevetu!

Autor:

Zabava

10.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Kokić i Nikola Rađen objavili su zajedničkim saopštenjem da se razvode, što je izazvalo niz burnih reakcija javnosti, ali i nagađanja zbog čega su odlučili da stave tačku na desetogodišnji brak. Uprkos tome što sada već bivši par ne iznosi prljav veš i razloge zbog kojih je odlučio da na Božić obelodani ćerkama da se razvodi, dobro obavešteni izvori tvrde da je do kraja ljubavi došlo zbog prevare.

RepublikaFoto: Prntscrin
Potvrdili da se razvode... Ana i Nikola

Naime, Nikola već izvesno vreme živi u Moskvi sa jednom ruskom lepoticom, a Ana je prilikom nedavnog boravka u Rusiji zatekla njene stvari u stanu, preko čega definitivno nije mogla da pređe.

Prevara pak nije nešto sa čim se Kokićka susrela prvi put kada je Nikola u pitanju. Proslavljeni vaterpolista imao je seks-aferu i sa popularnom prestoničkom go-go igračicom koja je priznala da je spavala sa Rađenom.

Foto: instagram.com/gogaaleksic
Godinu dana bila u vezi s Rađenom... Goga Aleksić

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi dok je bio u braku sa Anom. Šta da radim, bila sam tada klinka, primila sam se na njega. Ali morate priznati da on ful izgleda. Bolje da spavam sa dobrim frajerima nego sa starcima. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Top je u krevetu, nisam mogla da odolim - izjavila je Goga tokom učestvovanja u rijalitiju "Farma", a naknadno je dodala da je za ovu švaleraciju znala čak i Ana Kokić.

Go-go igračica Goga Aleksić do detalja otkrila kako je Nikola varao Anu Kokić tokom braka

Foto: instagram.com/gogaaleksic
Ana je saznala za Goginu i Nikolinu vezu...

- Ja sam čula da je saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život - izjavila je Goga pokajnički.

Uprkos tome što je Goga ovu švaleraciju priznala, Kokićka je ostala u braku sa Rađenom, a na ove navode igračice nije davala izjave.

Mnogo sam se primila na Rađena, godinu dana smo bili u tajnoj vezi

Foto: instagram.com
10 godina bili u braku... Kokić i Rađen

Anini bliski prijatelji tvrde kako je ona ulagala sve napore da bi im brak opstajao, te da je novo razočaranje koje joj je priredio s Ruskinjom bilo samo kap u čaši zbog koje je skupila petlju, pozvala advokata i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Kako bismo čuli komentar Ane i Nikole, pozvali smo ih, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading