Rađen varao Anu sa Ruskinjom!

Autor:

Zabava

09.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Ana Kokić (35) i njen suprug Nikola Rađen (33) odlučili su da stave tačku na svoj desetogodišnji brak, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, razlog kraha njihove ljubavi je taj što je vaterpolista folkerku varao sa Ruskinjom.

RepublikaFoto: Prntscrin
Ana Kokić i Nikola Rađen

Naime, iako je Kokićeva u više navrata posumnjala da joj je muž neveran, konačno je pronašla čvrste dokaze u njegovom stanu kad ga je posetila u Rusiji, nakon čega je usledila svađa.

- Nikola je romansu sa nepoznatom Ruskinjom započeo mnogo pre nego što je Ana počela da sumnja da je vara. Oni su u vezi dva meseca, a njegovoj novoj devojci je to bilo dovoljno dug period da većinu svojih stvari prebaci u njegov stan. Od kad je sve počelo, Kokićka sve manje boravi u Rusiji i retko ide kod Rađena u posetu, a sve se otkrilo kada je Ana poslednji put otišla kod njega, krajem decembra. Tada je našla dokaze da je suprug vara, pa je odmah doživela nervni slom i počela da plače. Napala je Nikolu i počela da urla, pa su se satima svađali - otkriva naš dobro upućen sagovornik blizak paru. Kako su i Kokićeva i Rađen deca razvedenih roditelja, upoznati su sa tim da razvod nije nimalo naivna stvar, pa su nastojali da ćerkama Nini i Tei na što bezbolniji način saopšte da će se rastati.

Nikolina nova devojka uselila se u njegov stan, u kome boravi dok je u Rusiji

- Nikola i Ana su posle ozbiljnog razgovora i definitivne odluke da se razvedu seli sa svojim ćerkama kako bi im rekli da više ne žele da budu u braku. Sve su im ispričali na dan Božića. Objasnili su ćerkama da odluka koju su doneli oboje mnogo pogađa i da im je teško, ali da je to najbolje rešenje i najispravnije što mogu da urade u ovom trenutku. Najteže im je bilo da posmatraju reakciju dece dok su im govorili da se razvode, pa su oboje bili na ivici suza. Ljudi bliski vaterpolisti tvrde da Rađen nikad nije bio zaljubljeniji nego u Ruskinju i da je unapred znao da će do razvoda doći, ali je mnogo vagao, pa je pokušavao da sve što duže krije - priča izvor. Od kad je započeo aferu sa nepoznatom devojkom, Nikola je sve ređe pozivao svoju suprugu da mu dođe u posetu jer mu je sve teže bivalo da glumi da je i dalje zaljubljen u Anu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ana Kokić

- Ana je imala je osećaj da je muž vara jer ju je sve ređe zvao da ga poseti, ali se trudila da o tome ne misli. Njen strah se na kraju ipak obistinio, pa ovo nisu uspeli da prebrode, kao sve prethode prepreke koje su imali u braku - završava naš sagovornik. Pozvali smo Nikolu kako bismo ga pitali za komentar, a on je objasnio da prevara nije glavni razlog kraha braka s pevačicom.

- Razlog našeg razvoda nije prevara i te glasine su neistinite. Ne bih da ulazim u detalje vezane za Anin i moj razvod jer smo nas dvoje sve objasnili u saopštenju - rekao je Rađen za naš list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lo

09.01.2019 12:41

A šta je ona radila na splavovima. Tako prodju sve koje hvataju muževe na trudnoću. Bilo je pitanja dana kad će se razvesti. Radjanu SVU SREĆU OVOG SVETA ŽELIMO U DALJEM ŽIVOTU PA I S RUSKINJOM ŠTO DA NE! Svi znamo šta je on sve doivljavao sa Anom. Ona je dno dna. Ko je ne zna skupo bi je platio!