Oglasili se Karleuša i Duško povodom razvoda!

Autor:

Zabava

07.01.2019

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, eksplodirala je kao bomba. A kao navodni razlog svađe, navodi se pevačicina prepiska s fudbalerom Ognjenom Vranješem.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Ništa od razvoda... Jelena i Duško

Međutim, kako bi smirila strasti na svom profilu na instagramu oglasila se Jelena i otkrila da li je došlo do problema između Duška i nje:

- Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji. Srećan Božić svima koji slave- napisala je Jelena svom profilu na instagramu i uprkos problemima nije propustila priliku da vernicima čestita najradosniji praznik.

S druge strane i Duško je reagovao na pisanja o razvodu i na svom profilu objavio fotografiju sa Jelenom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom na kojoj se vidi da su srećna porodica. U opisu fotografije, fudbaler je stavio srca i tako svima "zapušio usta".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic) on Jan 7, 2019 at 1:23pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading