Nažalost, istina je: Rađen potvrdio da se razveo od Ane!

Autor: Alo.rs

Zabava

07.01.2019

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen potvrdio je da se razveo do Ane Kokić s kojom je bio u braku 10 godina.

RepublikaFoto: Prntscrin
Potpisali papire... Ana i Nikola

Pevačica i vaterpolista imali su nekoliko bračnih kriza, ali su sve prevazilazili. Međutim, ovoga puta razvod je bio neizbežan što je priznao i Rađen:

- Nažalost, istina je! O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem - rekao je kratko Rađen koji se u tom trenutku ukrcavao u avion za Moskvu gde igra vaterpolo. Njegova supruga, Ana Kokić nije želela da se oglašava ovim povodom, a kako saznajemo, njih dvoje će i nakon svega ostati u dobrim odnosima. Papire za razvod braka potpisali su u prisustvu advokata i to na Božić.

RepublikaFoto: Republika
Potvrdio sve... Rađen

Kako otkriva izvor blizak Ani i Nikoli, njih dvoje su se sporazumno razveli:

- Nije bilo ružnih reči, svađe ili nekih drugih stvari zbog kojih bi se sada u medijima stvarala neka negativna slika.Jednostavno, posle deset godina braka, shvatili su da im više ne ide, te da bi zarad njihovih ćerkica, ali i njih samih, najbolje bilo da se razvedu. Ana i Nikola će ostati u prijateljskim odnosima i neće dozvoliti da im to neko pokvari. Imaju dve predivne devojčice koje su vezane za oba roditelja i najvažnija im je njihova sreća - istakao je izvor i dodao da su loše vesti saopštili ćerkama Nini i Teji:

- Ana i Nikola su saopštili ćerkama da se razvode, a njima dvema je to teško palo. Ipak, kad su razgovarali sa tatom i mamom, prihvatile su da je tako najbolje - zaključio je izvor. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading