Lea je dala smisao Božiću: Jovana Jeremić i Vojislav Milošević uživaju u porodičnoj idili!

Autor:

Zabava

07.01.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Hepi televizije Jovana Jeremić odmalena uživa u praznicima, a budući da se prošle godine udala za izabranika Vojislava Miloševića i potom na svet donela i naslednicu Leu, uverava da je Božić za nju ove godine dobio poseban smisao.

Foto: ST/Dragan Kadić
Jovana sa porodicom...

- Ovo je prvi Božić da se osećam potpuno ispunjeno kao žena. Prošli Božić smo Voja i ja proslavili sa mojim roditeljima u Ljigu, tada sam bila trudna samo mesec i po dana. Radovala sam se jer smo planirali bebu, ali ove godine naša sreća je potpuna. Osećaj majčinstva je jedinstven i ne može da se poredi ni sa čim - počinje priču Jovana, a njen suprug Vojislav je podržava.

- Praznici su mnogo lepši kada su tu dečica. Verujem da je svaki čovek najsrećniji kada mu je brak upotpunjen decom. Lea je kruna naše ljubavi! Poručujem čitaocima Srpskog telegrafa da, ako im je bog dao mogućnost, rade na potomstvu - kaže Vojislav, a Jovana tvrdi da će se truditi da foto-aparatom zabeleži porodične trenutke prvog Božića sa Leom kako bi oni ostali za uspomenu.

Popularna voditeljka tvrdi da su praznici za nju mnogo lepši otkako je postala majka i da se trudi da svaki emotivan momenat fotografiše za porodični album

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Poštuje tradiciju...

- Novu godinu smo dočekali kod Vojinih roditelja u Pirotu i zaista je bilo predivno. Božić ćemo provesti kod mojih u Ljigu, kao i prošle godine, ali u jačem sastavu! Ispoštovaćemo sve bake i deke. Pomešale su se južnjačka i šumadijska krv i dobila se divna beba Lea, koja obožava da se slika. Moramo imati uspomenu na prvi Božić sa našom lepoticom, pa ćemo sve ovekovečiti fotografijama za porodični album - kaže voditeljka, dok njen suprug ne krije da bi voleo da sa Jovanom dobije i sina.

 Jovana: Često su žene koje deluju kao galamdžijke predivne supruge i najbolje majke

- Kako stoje stvari, meni su se ženska deca zalomila! Ćerke su najveće bogatstvo, ali ne mogu da ne kažem da bih voleo da imam i sina. Ipak, sve je u božjim rukama, možda i sledećeg Božića budemo ljuljali još jednu bebu - kaže Voja, a Jovana konstatuje da je sve moguće jer je shvatila da je majčinstvo smiruje.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vojislav sa čerkicom Leom...

Voja: Poručujem čitaocima Srpskog telegrafa da, ako im je bog dao mogućnost, rade na potomstvu

- Ko bi rekao da ću ja biti dobra majka?! Svi su mislili da sam i u privatnom životu bučna, kao i u programu, a evo moj suprug zna koliko sam požrtvovana. Zato apelujem na sve muškarce da pri odabiru životne partnerke ne sude po onome što vide na prvi pogled. Često su žene koje deluju kao galamdžijke predivne supruge i najbolje majke - kaže Jovana, dok Voja potvrđuje njenu priču.

- Istina! Jovana je zaista privržena majka, izuzetna domaćica i najbolja supruga. Ona potiče iz ugostiteljske porodice i u sebi ima gen za vrednoću. U kući je totalna suprotnost od onoga kako je gledaoci poznaju. Vrlo je mirna i uzdržana. Izuzetno je pažljiva majka i od Lee se bukvalno ne odvaja. Ne dopušta da našoj ćerki fali dlaka s glave. Ponekad i preteruje, ali i to je bolje nego da bude nemarna - zaključuje Jovanin suprug.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Lea im je velika radost...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading