Katarina Grujić spremna da izvuče novčić iz česnice!

Autor: Z.S.R - G.D

Zabava

07.01.2019

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna mlada pevačica Katarina Grujić najradosniji hrišćanski praznik slavi berićetno u krugu svoje porodice.

Foto: e-stock/masanori_joshida
Katarina Grujić...

U duhu pravoslavlja ona čitaocima Srpskog telegrafa poručuje da tradicionalno proslave Hristovo rođenje u krugu familije i želi svima mnogo zdravlja i veselja tokom cele 2019. godine.

Šta za tebe predstavlja Božić?

- Božić je praznik pun ljubavi, sreće, veselja! Zbog posla često nisam kod kuće i zato mi je ovaj praznik najbitniji jer tada maksimalno uživam sa porodicom.

Kako izgleda proslava Božića u tvom domu?

- Dan počinje sa mojim sestrićem Lavom, koji je položajnik. Trpeza je prepuna svakakvih jela, otvaranju se pokloni i uživa se sa porodicom pored kamina. Ko me dobro poznaje, zna da sam jako vešta u kuhinji i da znam dosta toga da spremim, pa uvek pomažem baki i mami.

 Kaća: U detinjstvu sam grančicom badnjaka džarala vatru, a onda ispod stola gde je posuta slama otvarala poklone

Ko uglavnom izvuče novčić iz česnice?

- Skoro svaki put je meni polazilo za rukom da ga nađem, ali mislim da su prošle godine mama i baka namestile da ga sestra pronađe. Ove godine se ne dam tako lako, spremna sam da izvučem novčić iz česnice!

Ko te je kao malu učio običajima?

- Veliki deo detinjstva sam provela kod bake i deke u Trsteniku i na Goču. Svoje znanje o običajima dugujem isključivo njima. Tada su bili stari šporeti, u kojima sam grančicom badnjaka džarala vatru, a posle toga ispod stola gde je posuta slama i pšenica otvarala poklone. Odmalena uvek poželim da me zdravlje dobro služi i sreća uvek prati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading