Nataša o bolnom periodu: Teške trenutke sam prebolela pomoću vere!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji verski praznik Božić Nataša Bekvalac prvi put će proslaviti sa ćerkama Katjom i Hanom, koja, kako ističe, uživa u spremanju praznične trpeze sa bakom.

RepublikaFoto: Promo
Božić u Novom Sadu...

Od svega najvažnije joj je zdravlje njene porodice, ali i činjenica da joj deca bezbrižno odrastaju, što joj je i najvažnija želja tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Kako izgleda proslava Božića u domu Nataše Bekvalac?

- Božić je svakako jedan od mojih najomiljenijih praznika, ovaj posebno, jer je prvi koji ćemo zajedno provesti u našem najnovijem sastavu (smeh). Ovo je prvi Božić moje mlađe ćerke. Kao dete ovaj praznik sam uvek provodila sa svojom porodicom u Sremskim Karlovcima, sada ga provodimo slično, samo u Novom Sadu.

Katja mi je najveći blagoslov za Božić

Foto: instagram.com/bekvalceva
Nataša sa ćerkama Hanom i Katjom...

Da li Hanu učite tradicionalnim običajima?

- Ne mogu reći da smo, što se toga tiče, potpuno po ps-u, kao porodica svoju decu učim ljubavi, one odrastaju u ljubavi, a to jeste suština i poenta života, ma koje vere bili i ma kakve običaje poštovali.

Foto: Promo
Praznik u novom sastavu... Nataša Bekvalac

Da li ti Hana pomaže oko spremanja božićne trpeze?

- Bozićnu trpezu sprema moja mama i taj tron teško da bilo ko može da preuzme (smeh). Deca i mi joj uglavnom smetamo.

Kako je izgledala proslava Božića kada si bila mala i čega se uvek sećaš?

- Sećam se Sremskih Karlovaca, svojih sestara, nekih mirisa, skromnosti u kući, ali bogatstva u duši i prepuno ljubavi. Moji baka i deka su se trudili da nama deci svaki Božić ostane duboko u sećanju i srcima.

Ko sprema česnicu i da li si ikada učestvovala u pravljenju iste?

- Svake godine česnice je spremala moja baka. Od kada nje više nema, to čini moja mama, a mi i deca uvek učestvujemo kada je onaj najinteresantniji deo, lomljenje iste, u pitanju. Tradicionalno novčić uvek pripadne mojoj najstarijoj sestri(smeh).

Ovo je svakako jedan od mojih najomiljenijih praznika, posebno jer je prvi koji ćemo zajedno provesti u našem najnovijem sastavu sa Katjom

Foto: Promo
Ima samo jednu želju...

Šta ste poželeli sebi na privatnom, a šta na poslovnom planu u ovoj godini?

- Privatno i poslovno želim isto, da sve što radim radim s ljubavlju, a da moja deca i porodica budu srećni i zdravi. Nemam ja velike želje niti očekivanja, a ni planove, sem da srećno živimo život. Dobro, volela bih i koncert ove godine, pa akobogda...

Na čemu ste zahvalni bogu?

- Zahvalna sam na svemu što mi je život doneo kao lekciju, kao dobro ili loše iskustvo, ja zaista imam sve što mi je u životu za sreću potrebno.

Foto: Promo
Vera joj pomaže da sve prebrodi...Bekvalčeva

Koji trenutak ste pomoću vere prebrodili?

- Sve teške trenutke.

Kako u očima Nataše Bekvalac izgleda godina koja je iza nas?

- Vidim je kao veoma tešku, ali i jednu od najlepših u mom životu zbog rođenja moje mlađe ćerke Katje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading