Poznati poklonili paketiće mališanima s posebnim potrebama!

Autor:

Zabava

06.01.2019

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i voditelj Igor Ćurčić organizovao je humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja namirnica za dečije paketiće namenjene deci sa smetnjama u razvoju koja pohađaju osnovnu školu „Dragan Kovačević“.

Foto: Z. K. Munja
Prikupljali novac za decu sa posebnim potrebama...

Poznati glumci, pevači i sportisti u jednom hipermarketu u Beogradu delili su kupcima flajere uz napomenu da ne skupljaju novac, već slatkiše i igračke za paketiće. Među brojnim poznatim ličnostima našli su se glumci Eva Ras, Aleksandar Dunić, Žarko Stepanov, Srna Lango, pevači Đorđe David, Filip Mitrović, Žika i Jelena iz grupe Zana, bivša kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Milica Dabović, kao i TV voditeljka Maja Manojlović. 

Foto: Z. K. Munja
Izdvojili vreme, sakupili sredstva...Milica, Igor, Eva, Maja, Filip, Žarko, Aleksandar, Đorđe i Srna

Oni su nekoliko sati razgovarali sa kupcima, animirali ih i pozivali na humanost. Milica Dabović je kupce dočekivala još na ulici i šarmirala ih a na njene molbe niko nije ostajao ravnodušan. Iako prehlađen, Aleksandar Dunić neumorno je stizao čak i do kasa „loveći“ potencijalne donatore, a posebnu pažnju starijih Beograđana privlačila je Eva Ras, koja je sve vreme bila na nogama uprkos zrelim godinama.

- Nabildovane ostavite meni, ja znam kako da ih ubedim - šalio se Đorđe David.

RepublikaFoto: Z. K. Munja
Poznati u humanitarnoj akciji...

Filip Mitrović izjavio je da odavno nije bio srećniji, jer je akcija odlično protekla. 
Jelena je predlagala da sledeći put svaki donator dobije i poljubac, a Žika se šalio da se učesnici nekako onda moraju odužiti i donatorkama. Žarko Stepanov bio je zadužen za obožavateljke serije "Istine i laži", a Srna Lango je otkazala privatne obaveze i kako je rekla odavno nije tako uživala. Velika kutija na izlazu iz objekta za tri sata je napunjena sa više stotina kilograma namirnica, a direktorka škole Silvija Plavšić bila je sve vreme sa učesnicima akcije i kako kaže-premašena su sva njena očekivanja.

Foto: Z. K. Munja
Milica, Eva i Igor tokom humanitarne akcije...

Sve zainteresovane pozvala je da isprate dodelu paketića. Organizator akcije Igor Ćurčić navodi da je posle 12 godina aktivnog rada u medijima došlo vreme da kontakte i prijateljstva upotrebljava tako da pomogne drugima, i naglašava da je ovo samo početak. Kako kaže, ovakve ideje treba širiti i o tome što više govoriti, kako bi ljudi shvatili da uz malo ličnog truda i entuzijazma mogu drugima da pomognu, a tako će se i sami mnogo bolje osećati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading