Dara Bubamara: Najlepši Božić sam provela u bolnici!

Autor: informer.rs

Zabava

06.01.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je evocirala uspomene o proteklim proslavama Božića, te je istakla da će mnogima zvučati neobično to što joj je u najlepšem sećanju ostao onaj praznik koji je provela u bolnici.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamra...

- Najlepši Božić sam provela u bolnici u Parizu kada sam rodila Kostu. Porodila sam se 2. januara, ali sam i 7. bila u porodilištu. Možda će to nekome čudno zvučati, jer nisam dočekala praznik u toplini doma i sa bogatom trpezom, nego u bolničkom krevetu - priznala je pevačica.

- Nikad nisam pravila česnicu. Često putujem, mnogo radim i nemam vremena da se posvetim kuvanju i spremanju kako bi trebalo. Ali nikad se ne zna, možda sledećeg Božića ja pripremim celu trpezu - istakla je Dara, dodajući:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darabubamara_official
Dara...

- Normalno je da žene s godinama više žele da budu kod kuće, a da manje rade i potpuno se posvete domu - zaključila je Bubamara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading