Nada, Era i Bulat spremno dočekuju Božić: Poznati razgrabili badnjake!

Autor: D. L. - A. Đ.

Zabava

05.01.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najradosniji hrišćanski praznik Božić većina domaćih zvezda provešće sa svojim najmilijima u porodičnom domu uz raskošnu trpezu i lomljenje česnice.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Na vreme se spremila za Badnji dan... Nada Topčagić

Neki od njih će pak prisustvovati večernjim liturgijama, a paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Nadu Topčagić, Marka Bulata i folkera Eru Ojdanića u trenutku kad su pohitali da izaberu svoj badnjak.

RepublikaFoto: e-stock
Ispoštovao običaje, zašao u šumu... Era Ojdanić

Ojdanić je već u ranim jutarnjim časovima sa svojim unukom Urošem Anđelićem odlučio da se lati sekire i ode u obližnju šumu nadomak Beograda kako bi nasekao badnjak. Ni velika mećava koja je besnela tog dana pevača nije sprečila da obezbedi badnjak za praznike, a pre nego što je krenuo u seču, odlučio je da se malo zagreje. Naime, Era je sa svojim naslednikom nazdravio uz čašicu rakije usred šume, pa je ispozirao našem foto-reporteru, a potom je badnjak stavio u automobil i uputio se kući.

Ojdanić se protiv hladnoće borio čašicama rakije

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Obezbedio Badnjak... Marko Bulat

Pevač Marko Bulat tradicionalno kupuje badnjak na obližnjoj pijaci nedaleko od zgrade u kojoj živi, a tako je bilo i ove godine. On je u popodnevnim časovima dva dana pre Badnje večeri otišao u kupovinu pšenice i badnjaka. Budući da se nedavno preselio, on će najradosniji praznik dočekati u novom domu sa suprugom Marijom i decom, a sa njima će biti i ostatak porodice.

Folk pevačicu Nada Topčagić zatekli smo na Kalenić pijaci kako u dobrom raspoloženju bira badnjak i namirnice koje će se naći na njenoj prazničnoj trpezi. Pevačica je tom prilikom za naš list otkrila da će ove godine provesti Božić bez naslednika.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Prava domaćica... Topčagićeva

- Ja ću za Božić biti sa svojim suprugom na Kosančićevom vencu, a moja deca i unuci će biti na Tari i tamo proslaviti najradosniji hrišćanski praznik - otkrila nam je Nada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading