Stao na noge: Darko Lazić napustio banju!

Autor:

Zabava

05.01.2019

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sumnje o tome da li će pevač Darko Lazić moći da hoda, danas su otklonjene budući da je pevač ispred "Selters" banje u Mladenovcu stao na noge.

RepublikaFoto: e-stock
Božić provodi kod kuće... Darko Lazić

Pevač je u dogovoru sa lekarima odlučio da Božić provede u porodičnom domu sa svojim najbližima. Majka Branka i otac Milan jutros su oko 11 časova i 30 minuta stigli u banju u Mladenovcu kako bi odveli Darka u Brestač.

RepublikaFoto: e-stock agency
Stao na noge po odlasku iz banje...Lazić

U 12 sati su nasmejani i vidno raspoloženi izašli svi Lazići, ali i Darkova devojka Marina koja je u četvrtom mesecu trudnoće. Marina je nosila balone koje je pevač dobio od fanova i prijatelja.

Darko je prilikom izlaska iz banje bio raspoložen i nasmejan, a ovom prilikom prvi put je pred kamerama ustao iz kolica i stao na noge.

- Radujem se i te kako što ću Božić provesti u Brestaču. I ove godine će biti izvlačenja novčića iz česnice, to se podrazumeva - rekao je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading