Kija ljuta: Slobodane, je*o te dan kad si tovario Lunu u kokošinjcu!

Autor:

Zabava

05.01.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar neprestano ubeđuje sve da je okrenula "novi list" i da su za nju Luna Đogani i Slobodan Radanović kao i priča o prevari, završena. Međutim, samo jedna Lunina izjava, ponovo je "otvorila stare rane" i Kija je pobesnela.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija i dalje ne može da preboli... Luna i Sloba u naletu strasti...

Naime, Luna je u "Zadruzi 2" govorila o tome kako je sve oprostila Kiji i Slobi, navodeći ponovo da su preko njenih leđa došli do slave, nastupa i zarade što je Kristinu dovelo do novog izliva besa:

Foto: youtube.com/printscreen
Pobesnela...Kija

- Zaista se trudim da se ne smejem direktno u facu ovoj budali i dajem joj na marketingu. Ali je l' mene neko ovde zaje*ava? Ti meni da oprostiš? Meni da oprostiš??? Je*o te dan Slobodane kad si tovario ovu štroku u kokošinjcu, upropastio naš brak i svojim postupcima dozvolio da svojim prljavim ustima izgovara moje ime - napisala je iznervirana Kija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Smatra da je ona prevarena... Luna Đogani

Sloba se ovim povodom nije oglašavao, a s obzirom na to da on i najmanje komnetariše svoju javnu prevaru, izgleda da je jedino on uspeo bez problema da nastavi svoj život. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Lidija

05.01.2019 10:36

Bravo Kija a ova ljubavnica bolje da se pokrije usima i ne prica gluposti vise

Odgovori 26 11
Mimi

05.01.2019 17:10

Lunina izjava da je oprostila Kiji i Slobi, za ono što su joj ucinili, a da ih čeka sud gore kad odu, je stvarno bezobrazna.

Odgovori 24 7
Vera

07.01.2019 10:33

Luna im razorila brak. Pa im oprostila razaranje njihovog braka. Krivac oprašta oštećenim. Luda je Luna Fut.

lea

11.01.2019 12:48

Nije ti Luna razorila brak,nego ti i Sloba.Kad je bilo tako sjajno i bajno,zašto se razidjošte?Zašto te prevari,aja brak bez intime,dva cimera zbog troškova u velikom gradu živeli zajedno.Marš bre koga lažete,sada imamš popularnost,ali srećna nikada nećeš biti jer iza tog tvog lažnog osmeha stoji jedna odvratna mala zlobna ženica!