Treba mu novi bubreg: Darkov lekar otkriva kroz kakve muke pevač mora da prođe pre operacije!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

04.01.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Darka Lazića ovih dana razmatra potencijalni problem koji bi se pojavio ukoliko bi došlo do toga da pevaču mora da se uradi transplantacija bubrega, oštećenog u saobraćajki.

RepublikaFoto: Republika.rs
Porodica zabrinuta...

Naime, taj bubreg radi oslabljenim intenzitetom, a porodica već razmišlja o sledećem koraku. Ipak, Darko se još dobro oseća, a pre nekoliko dana lekari su videli delimičnu funkciju bubrega.

- Lekarka koja ga je skoro gledala na ultrazvuku je rekla da je videla delimičnu funkciju tog oštećenog bubrega, što je dobra vest. Taj bubreg može i sam da se regeneriše, ali za to treba vreme i strpljenje. Videćemo šta će biti - kaže izvor upućen u situaciju koja je zadesila pevača.

Pozvali smo odeljenskog doktora koji vodi Darkov slučaj, Miloša Poleksica, koji nam je rekao sledeće:

- Darko ima oštećenje bubrega što i nije tajna pošto se ta informacija pojavila još dok je ležao u KBC Zemunu, gde je bio i na dijalizi. Uskoro treba da mu se urade dodatne dijagnostičke procedure, CT angiografija renalnih arterija i urodinamska ispitivanja, nakon čega će ga pregledati nefrolog i urolog i doneće se odluka o daljem tretmanu tog oštećenog bubrega - kaže dr Miloš Poleksić.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading